Süleyman Mücahit İYİYOLBULAN - Okul Müdürü

1989 Meram doğumlu olan Süleyman Mücahit İYİYOLBULAN Konya Lisesi´nden 2007 yılında mezun oldu ve aynı yıl Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 2011 yılında lisans öğrenimini tamamlayarak aynı yıl Karaman İli Sarıveliler İlçesi´ne öğretmen olarak atandı. 3 yıl süren öğretmenliğinin ardından Prof.Dr.İbrahim Canan Anaokulu´na Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 2015 yılında Konya İli Bozkır İlçesi´ne atandı ve Hamzalar İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak idarecilik görevine devam etti. 2017 yılında Müdür Yardımcısı olarak Meram Şehit Kubilay Anaokulu´na atandı. Ekim 2019 tarihi itibari ile Karatay Belediyesi Gazi Osman Paşa Anaokulu´na Okul Müdürü olarak atanmış olup halen bu görevi yürütmektedir.